Trainingen

Weerbaarheid


Het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid staat centraal in onze trainingen. De deelnemers leren gebruik te maken van verbale, fysieke en mentale technieken/methodieken om op te komen voor zichzelf. 

De trainingen zijn met namen gericht op mensen die in de beveiliging werkt, of eenieder die is geïnteresseerd in deze trainingen.

Er worden ook reguliere trainingen gegeven in het SOS-Systeem op de maandag avond in Zoetermeer. U bent vrij om een proefles te volgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier.


EFR (Emergency First Response)


Wij verzorgen opleidingen volgens het opleidingsinstituut Emergency First Response (EFR).

Emergency First Response is een over de hele wereld bekende en gegeven EHBO en reanimatieopleiding. EFR biedt EHBO en reanimatie opleidingen aan voor zowel volwassenen als kinderen. De kinder-EHBO wordt gegeven middels het programma Care for Children. EFR voldoet aan de meest recente richtlijnen van de Europese reanimatieraad en is volledig ERC erkend.

De cursus Emergency First Response primaire zorg (Reanimatie & AED) en secondaire zorg (Eerste hulp) vormt de basisopleiding voor niet-medici voor het handelen in medische noodgevallen. In de cursus zijn vaardigheden voor reanimatie en eerste hulp geïntegreerd in een stappenplan dat voor leken makkelijk te onthouden is. De cursus is vanwege de laagdrempeligheid voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in een ontspannen sfeer.

Chris is EFR instructeur EFR-395608


IED-awareness

In de workshop ‘IED-awareness’ leert u hoe u om dient te gaan bij het aantreffen van een vermoedelijke IED (geïmproviseerd explosief). Na het afsluiten van deze workshop c.q. basistraining, weet u wat een explosie is, wat een IED is, hoe groot een afzetting moet zijn en hoe u dit op een juiste manier kan melden aan de verantwoordelijke instanties. Deze workshop is geschikt voor personen die vanuit hun professie, denk aan; beveiligers, Handhavers (BOA’s), brandweermannen en-vrouwen, politiepersoneel, te maken kunnen krijgen met incidenten waar (geïmproviseerde) explosieven bij betrokken zijn.


Wekelijkse SOS-Systeem trainingen


Op de maandag avond vinden er op de locatie Cesar Frankrode 60a trainingen in het SOS-Systeem plaats. De lessen duren  anderhalf uur en starten van 20:00uur tot 21:30 uur. Het is mogelijk om een gratis proefles te volgen.

Bij interesse  kunt u het contact formulier invullen.


Trainingen via het VBOT 


WAT IS VBOT?

In ons opleidingscentrum bieden wij verschillende trainingen en opleidingen aan voor volwassenen, waarin specifieke wensen vanuit het bedrijfsleven veel aandacht krijgen.  Dit doen wij door het aanbieden van branche-specifieke modules bij onze trainingen en opleidingen, waardoor gediplomeerden die een opleiding of training bij VBOT hebben gevolgd een meerwaarde hebben op de arbeidsmarkt.
De docenten waar wij mee samenwerken komen allemaal uit het vakgebied waar ze les in geven. Zij hebben een gedegen praktijkkennis en weten de theorie aan de praktijk te verbinden.


WAT BIEDT VBOT?
VBOT biedt gedegen opleidingen en trainingen op maat voor iedereen boven de 18 jaar. Wil je hogerop in je huidige werkomgeving en heb je een opleiding nodig? Dan kan dit via VBOT. Ben je op dit moment werkloos en wil je (om)geschoold worden? Dan kan dat via VBOT. Heb je altijd al een bepaalde opleiding willen volgen, en wil je dat nu versneld doen? Dat kan bij VBOT.